Activiteiten

Activiteiten

Meesterlijke Escaperooms
> bekijk video

Onze escaperooms zijn een avontuur waarin jij, als geheim agent, de wereld van de ondergang moet redden. Samen met een team van vrienden, collega’s, kennissen of familie help jij “The Circle”. Een organisatie die in het diepste geheim opereert om verschillende missies te voltooien. Een unieke beleving die jullie creativiteit, samenwerking en logisch denkvermogen op de proef stelt.

Bekijk spelkamers

Virtual Reality Experience
> check experiences

Boek nu!

Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen? Stap binnen in een van onze virtual reality experiences en waan jezelf in een andere wereld. Naast verschillende belevingen en interactieve werelden die wij aanbieden, is de apparatuur ook voor zakelijk gebruik te boeken. Op die manier kunt u uw producten presenteren op een unieke wijze met een extra dimensie.

Stap in een andere wereld

GPS Challenge
> In de binnenstad van Veenendaal

Met de interactieve GPS challenge ga je de binnenstad van Veenendaal verkennen. Met behulp van een mobiele app en spelattributen is het aan jullie om een virus te stoppen terwijl de tijd op de klok afloopt. Je zoekt locaties, behaalt opdrachten en scoort punten. Dit interactieve spel wordt gespeeld in teams van 4 tot 8 personen en is te spelen met groepen tot 200 personen.

Ga de uitdaging aan

Pubquiz

 

Schrijf je team nu in!

Elke 4e vrijdag van de maand is onze pubquiz! In teams strijden jullie tegen elkaar om zoveel mogelijk vragen goed te hebben. Meer informatie op pubquizveenendaal.nl .

Schrijf je nu in!

Poolen

 

Een potje poolen in het centrum van Veenendaal? Tijdens de café openingstijden mag je altijd komen binnenlopen.

Check openingstijden

Spelletje spelen

 

Een spelletjeskast is de overtreffende trap van gezelligheid. Kom lekker kaarten, dobbelen, Kolonisten, Mens-erger-je-nieten, schaken en meer. Tijdens de café openingstijden mag je altijd binnenlopen.

Check openingstijden

Wat is VR?

Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen? Eerst even een korte uitleg, want niet iedereen heeft een idee bij Virtual Reality. Een virtual reality bril lijkt best veel op een gigantische skibril. Je zet de bril op en je bent opeens ondergedompeld in een wereld die zich helemaal om je heen afspeelt. Loop over een plank tussen twee hoge gebouwen, werk samen om een virtuele bom te ontmantelen of speel een van onze andere ervaringen.


Café

Vrijdag 19:00 – 01:00
Zaterdag 12:00 – 01:00

Wij zijn door de weeks telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 21:00 en in het weekend van 10:00 tot 24:00.

Activiteiten ( op reservering )

Di t/m Do 10:00 – 22:00
Vr t/m Za 10:00 – 01:00
Zondag 10:00 – 22:00

Lukt het niet op bovenstaande tijden? Stuur voor maandag of afwijkende tijden even een mailtje. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Feestdagen

Kerstavond Open
Eerste Kerstdag Open
Tweede Kerstdag Open
Oudjaarsdag tot 18:00
1 en 2 januari Gesloten