Bijlwerpen

Nieuw bij The Circle!

Bijlwerpen

Iedereen was entausiast verrast! Ik was opzoek naar iets vernieuwends voor ons bedrijfsuitje en dit was top! Een soort bowlen maar dan met Bijlen. Gezellig, laag drempelig en iets wat mijn collega’s nog niet gedaan hadden.

Deze NIEUWE SPORT uit de USA heeft ook Nederland bereikt. Axe Throwing is competitief en draait om techniek. Een echte ‘adrenaline rush’ voor een onvergetelijk uitje.
Perfect voor jouw teamuitje, vrijgezellenfeest of gezellige activiteit met vrienden en/of familie.
Je begint met een veiligheidsinstructie van onze Axepert. Daarna is er tijd om te oefenen, De Axepert zal je tips en tricks meegeven om je techniek te verbeteren onder het genot van een hapje en een drankje.

Wat is VR?

Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen? Eerst even een korte uitleg, want niet iedereen heeft een idee bij Virtual Reality. Een virtual reality bril lijkt best veel op een gigantische skibril. Je zet de bril op en je bent opeens ondergedompeld in een wereld die zich helemaal om je heen afspeelt. Loop over een plank tussen twee hoge gebouwen, werk samen om een virtuele bom te ontmantelen of speel een van onze andere ervaringen.


Café

Vrijdag 19:00 – 01:00
Zaterdag 12:00 – 01:00

Wij zijn door de weeks telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 21:00 en in het weekend van 10:00 tot 24:00.

Activiteiten ( op reservering )

Di t/m Do 10:00 – 22:00
Vr t/m Za 10:00 – 01:00
Zondag 10:00 – 22:00

Lukt het niet op bovenstaande tijden? Stuur voor maandag of afwijkende tijden even een mailtje. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Feestdagen

Kerstavond Open
Eerste Kerstdag Open
Tweede Kerstdag Open
Oudjaarsdag tot 18:00
1 en 2 januari Gesloten