Hoera! We zijn weer open.

Naar aanleiding van de persconferentie van Mark Rutte op 6 mei zullen wij per 1 juni onze deuren weer openen en onze activiteiten op beperkte schaal hervatten. Je bent van harte welkom om een escaperoom te spelen, bijl te werpen, te poolen of een drankje te doen. 

Om de veiligheid van jou en onze medewerkers te kunnen waarborgen, worden de volgende maatregelen genomen.

Aangepaste openingstijden

Onze horeca is open met aangepaste openingstijden. We staan klaar met een met een nieuwe kaart met o.a. goede bieren verfrissende cocktails, dartbanen en een pooltafel. Onze escaperooms en bijlwerpbanen zijn ook buiten deze openingstijden te reserveren.

Openingstijden Horeca

Do 19:00 – 24:00
Vr 19:00 – 24:00
Za 13:00 – 01:00
Zo 13:00 – 18:00

Telefonisch bereikbaar

We zijn telefonisch bereikbaar op onderstaande tijden. Als je onze voicemail in spreekt, bellen we je zo snel mogelijk terug.

Ma t/m Wo 12:00 – 13:00 en 19:00 – 21:00
Do t/m Za 11:00 – 22:00
Zo 11:00 – 18:00

Horeca

– Bij binnenkomst staat een desinfectie zuil, graag uw handen bij binnenkomst desinfecteren.
– Onze horeca is, zonder reservering, op vrijdag avond en zaterdag middag en avond.
– De opstelling van onze horecaruimte is ruimer opgezet zodat je 1,5m afstand kan houden van andere gezelschappen. Houd hier rekening mee bij binnenkomst en tijdens jullie bezoek.
– Bij de kassa is een scherm geplaatst.

Escaperooms

– De escaperooms zijn enkel vooraf te reserveren voor huishoudens of max. 4 personen.
– Een dag voor uw activiteit ontvangt u een email waarin wordt gevraagd of je of iemand in je gezelschap symtonen vertoont. Indien dit het geval is moeten we je reservering annuleren om de veiligheid van ons personeel en andere gasten te waarborgen.
– Alle onderdelen worden na het spelen van de escaperoom gedesinfecteerd.

Bijlwerpen

– Onze bijlwerpbanen zijn in beperkte capaciteit te gebruiken om zo de 1,5m afstand tussen gezelschappen te kunnen waarborgen.
– Een dag voor uw activiteit ontvangt u een email waarin wordt gevraagd of jij of iemand in je gezelschap symtonen vertoont. Indien dit het geval is moeten we je reservering annuleren om de veiligheid van ons personeel en andere gasten te waarborgen.
– Alle onderdelen worden na gebruik gedesinfecteerd.

Citygames

– Alle GPS en stadsspellen zijn vanaf 1 oktober weer te spelen.


Overige maatregelen

– We nemen regelmatig handvatten en deurgrepen af.
– De toiletten zijn uitgerust met automatische kranen.
– We hebben een Corona coordinator aangesteld, mochten er vragen zijn kan je hem altijd telefonisch bereiken. Bel 0318 – 769173 of mail en vraag naar Rolf.
– Voor iedereen geldt: ‘blijf thuis bij (lichte) symptomen als neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft (+38 graden) en/of benauwdheidsklachten heeft. Blijf de komende 2 weken thuis als er iemand uit jouw huishouden positief getest is op het nieuwe Corona virus.
– Hoest in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en vermijd het aanraken van je gezicht.

Wat is VR?

Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen? Eerst even een korte uitleg, want niet iedereen heeft een idee bij Virtual Reality. Een virtual reality bril lijkt best veel op een gigantische skibril. Je zet de bril op en je bent opeens ondergedompeld in een wereld die zich helemaal om je heen afspeelt. Loop over een plank tussen twee hoge gebouwen, werk samen om een virtuele bom te ontmantelen of speel een van onze andere ervaringen.


Café

Vrijdag 19:00 – 01:00
Zaterdag 12:00 – 01:00

Wij zijn door de weeks telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 21:00 en in het weekend van 10:00 tot 24:00.

Activiteiten ( op reservering )

Di t/m Do 10:00 – 22:00
Vr t/m Za 10:00 – 01:00
Zondag 10:00 – 22:00

Lukt het niet op bovenstaande tijden? Stuur voor maandag of afwijkende tijden even een mailtje. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Feestdagen

Kerstavond Open
Eerste Kerstdag Open
Tweede Kerstdag Open
Oudjaarsdag tot 18:00
1 en 2 januari Gesloten