Kan iedereen onze escaperooms spelen?

Onze escaperooms zijn voor alle leeftijden. Kinderen vanaf circa 11 zijn welkom, in gezinssamenstelling was onze jongste bezoeker 9 jaar. Al onze kamers kunnen gespeeld worden door mannen en vrouwen. Logisch kunnen nadenken brengt je verder dan technisch inzicht of kracht. Operation Submarine is geheel rolstoel toegankelijk. Helaas zijn niet al onze escaperooms geschikt voor mensen in een rolstoel, informeer naar de mogelijkheden.

Kan ik ook iets bij jullie drinken?

Jazeker! Koffie, thee, frisdranken, bier of een lekker glas wijn. Geniet in onze sfeervolle ontvangstruimte eventueel met een lekkere bittergarnituur. Tijdens het spel is het niet mogelijk om iets te bestellen. Het nuttigen van zelf meegebrachte consumpties is niet toegestaan. Wil je je bezoek aan onze escaperooms combineren met een lunch of diner, kijk dan eens naar onze arrangementen.

Zijn de escaperooms in Veenendaal ook geschikt voor mensen die geen Nederlands spreken?

Jazeker! Alle teksten en opdrachten zijn in het Engels met Nederlandse ondertiteling of zijn niet taalgebonden.

Wat voor kleding kan ik het beste aantrekken?

Het maakt niet zoveel uit wat voor kleding je draagt. Je wordt niet vies en zult geen enorme inspanning hoeven te verrichten. Het advies is om comfortabele kleding te dragen.

Hoe kan ik het beste een bedrijfsuitje reserveren?

Je kunt voor hetzelfde tijdslot verschillende escaperooms reserveren of voor opeenvolgende tijdslots dezelfde escaperoom reserveren. Voor het reserveren van een onvergetelijk bedrijfsuitje raden we je aan om contact met ons op te nemen zodat we in overleg een compleet en geschikt pakket kunnen samenstellen dat aan al je wensen voldoet. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om in combinatie met onze escaperooms andere spelactiviteiten te organiseren.

Voor hoeveel personen kunnen jullie een uitje of teambuilding realiseren?

In een uur tijd kunnen ongeveer 25 personen tegelijkertijd de escaperoom spelen, 8 personen de hoogste score bij de virtual reality experience neerzetten en tot wel 150 personen de GPS-challenge aangaan. We hebben ervaring met grotere groepen en werken met roulatie schema’s. Denk daarbij ook aan een lunch, diner of uitgebreide borrel. We hebben alles in huis om er een leuk uitje van te maken.

Is het gevaarlijk om een escaperoom te spelen bij The Circle Real Life Gaming?

Nee, absoluut niet. Tijdens het spel wordt mogelijk de illusie gewekt dat er gevaar dreigt, maar je verkeert uiteraard nooit echt in gevaar. Hoewel je opgesloten wordt in een ruimte waar je niet uit kunt is er te allen tijde cameratoezicht én iemand aanwezig om de deur onmiddellijk van buitenaf te openen in geval van calamiteiten. Bovendien is er in de escaperoom een noodstop aanwezig waarmee je in geval van nood zelf van binnenuit de deur kunt openen. Het spel wordt daarmee direct beëindigd. Natuurlijk moet je wel bij de les blijven en is het op eigen verantwoordelijkheid.

Hoe is de bereikbaarheid van The Circle?

The Circle ligt op 50 meter afstand van de bushalte en iets verder van het treinstation van Veenendaal-Centrum. Er zijn voldoende openbare parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Escaperoom The Circle Veenendaal bevindt zich midden in het centrum. Parkeer je in de Q-park corridor of passage, dan krijg je na afloop een waardekaart om uit te rijden (1 kaart per activiteit).

Is The Circle eng?

The Circle Veenendaal is niet eng. Wel is het de bedoeling dat het spelen van een escaperoom als spannend ervaren wordt en kun je soms wat verrast worden door speciale effecten of geluiden. De tijdsdruk maakt de beleving compleet. De totale sfeer zorgt voor het gevoel van spanning. Mocht er iemand in de groep in paniek raken, dan kan altijd de noodstop ingedrukt worden. In dat geval gaat de deur automatisch open en is het spel beëindigd.

Mag ik mijn mobiele telefoon, camera en/of tas meenemen in de escaperoom?

Voordat je de escaperoom betreedt vragen wij je om mobiele telefoons, camera’s en eventuele overige bezittingen op te bergen in een afsluitbare locker. Alles wat je nodig hebt om de escaperoom te spelen, vind je in de escaperoom.

Kan ik tijdens het spel naar het toilet?

Nee, tijdens het spel kun je niet naar het toilet. Wij raden dan ook aan om voordat je de escaperoom in gaat gebruik te maken van het toilet.

Hoe lang duren de activiteiten?

Escaperooms duren circa 60 minuten, reken op een totale duur van anderhalf uur (inclusief uitleg). De GPS challenge duurt ook circa anderhalf uur en onze VR is te boeken per 30 minuten.

Wat is VR?

Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen? Eerst even een korte uitleg, want niet iedereen heeft een idee bij Virtual Reality. Een virtual reality bril lijkt best veel op een gigantische skibril. Je zet de bril op en je bent opeens ondergedompeld in een wereld die zich helemaal om je heen afspeelt. Loop over een plank tussen twee hoge gebouwen, werk samen om een virtuele bom te ontmantelen of speel een van onze andere ervaringen.


Café

Vrijdag 19:00 – 01:00
Zaterdag 12:00 – 01:00

Wij zijn door de weeks telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 21:00 en in het weekend van 10:00 tot 24:00.

Activiteiten ( op reservering )

Di t/m Do 10:00 – 22:00
Vr t/m Za 10:00 – 01:00
Zondag 10:00 – 22:00

Lukt het niet op bovenstaande tijden? Stuur voor maandag of afwijkende tijden even een mailtje. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Feestdagen

Kerstavond Open
Eerste Kerstdag Open
Tweede Kerstdag Open
Oudjaarsdag tot 18:00
1 en 2 januari Gesloten