GPS Challenge

ook voor grote groepen

GPS Challange

GPS Challange
Een interactief spel in het centrum van Veenendaal

Voor groepen tot 150 personen!

Onze GPS challenge is een gezellig en actief uitje voor teams, vrienden, families en collega’s. Zeer geschikt als uniek teambuilding personeelsuitje, omdat je ons GPS spel in groepsverband speelt, maar ook een aanrader als familie uitje.

Interactieve GPS Challange   Interactieve GPS Challange

Met onze interactieve SpellenApp ga je de binnenstad van Veenendaal verkennen. Met behulp van deze app en de spelattributen is het aan jullie om een virus te stoppen terwijl de tijd op de klok afloopt. Tijdens deze challenge laat je je leiden door de hotspots die te zien zijn op de app. Als je vervolgens incheckt op een van deze hotspots krijg je een opdracht die uitgevoerd moet worden. Deze opdrachten moeten opgelost worden om de GPS challenge te kunnen winnen.

Dit interactieve spel wordt gespeeld in teams van 3 tot 6 personen en is te spelen met groepen tot 150 personen. Het is dus mogelijk om de strijd tussen meerdere teams aan te gaan. Durven jullie de uitdaging aan te gaan?

Reserveer nu

Heb je vragen of opmerkingen, wij helpen graag om jullie bezoek tot een succes te maken. Stuur een email of bel ons op 0318 76 91 73

Drankje van het huis

Drankje van het huis!

Wat is VR?

Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen? Eerst even een korte uitleg, want niet iedereen heeft een idee bij Virtual Reality. Een virtual reality bril lijkt best veel op een gigantische skibril. Je zet de bril op en je bent opeens ondergedompeld in een wereld die zich helemaal om je heen afspeelt. Loop over een plank tussen twee hoge gebouwen, werk samen om een virtuele bom te ontmantelen of speel een van onze andere ervaringen.


Cafe

Do t/m Vr 19:30 t/m 01:00
Zaterdag 13:00 t/m 01:00

Activiteiten ( op reservering )

Di t/m Do 10:00 t/m 24:00
Vr t/m Za 10:00 t/m 01:00
Zondag 10:00 t/m 22:30

Lukt het niet op bovenstaande tijden? Stuur voor maandag of afwijkende tijden even een mailtje, We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Feestdagen

Kerstavond Gesloten
Eerste Kerstdag Op aanvraag
Tweede Kerstdag 10:00 t/m 24:00
Oudjaarsdag tot 18:00
1 en 2 januari Gesloten