Verjaardag

Verjaardag

 

Op zoek naar een leuke activiteit voor kinderen van 12 jaar of ouder?

Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Weet jij de wereld van de ondergang te redden in onze escaperoom, wil je de binnenstad van Veenendaal ontdekken met onze GPS Challenge of heb je altijd al willen ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen? Bij ons kan het allemaal!

Het kinderfeestje is te boeken van maandag tot en met vrijdag. Wij hangen feestelijke slingers op en verzorgen vooraf een drankje met een stuk cake. Bij het kinderfeest Deluxe krijgt iedereen na afloop ook nog friet met een snack en een drankje.

Ter afsluiting krijgen alle deelnemers een certificaat.

 
 

Wat is VR?

Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen? Eerst even een korte uitleg, want niet iedereen heeft een idee bij Virtual Reality. Een virtual reality bril lijkt best veel op een gigantische skibril. Je zet de bril op en je bent opeens ondergedompeld in een wereld die zich helemaal om je heen afspeelt. Loop over een plank tussen twee hoge gebouwen, werk samen om een virtuele bom te ontmantelen of speel een van onze andere ervaringen.


Café

Vrijdag 19:00 – 01:00
Zaterdag 12:00 – 01:00

Wij zijn door de weeks telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 21:00 en in het weekend van 10:00 tot 24:00.

Activiteiten ( op reservering )

Di t/m Do 10:00 – 22:00
Vr t/m Za 10:00 – 01:00
Zondag 10:00 – 22:00

Lukt het niet op bovenstaande tijden? Stuur voor maandag of afwijkende tijden even een mailtje. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Feestdagen

Kerstavond Open
Eerste Kerstdag Open
Tweede Kerstdag Open
Oudjaarsdag tot 18:00
1 en 2 januari Gesloten