Teambuilding

 
Op zoek naar een originele manier van teambuilding? Bij teambuilding staat samenwerking centraal.
In de escaperoom van Veenedaal wordt alles getest wat er op de werkvloer ook nodig is.

Communiceren is zeer belangrijk, je hebt elkaar nodig om uit onze escaperoom te ontsnappen.

Ook moeten werknemers elkaar vertrouwen. Jullie zullen open en eerlijk moeten zijn. Zijn jullie stressbesteding? Jullie hebben immers een uur om te ontsnappen.

Al deze eigenschappen zijn nodig om een goed resultaat te behalen in onze escaperooms. Weten jullie de wereld van de ondergang te redden in de escaperoom van Veenendaal of hebben jullie altijd al willen ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen? Reserveer dan snel!

 
 

Wat is VR?

Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen? Eerst even een korte uitleg, want niet iedereen heeft een idee bij Virtual Reality. Een virtual reality bril lijkt best veel op een gigantische skibril. Je zet de bril op en je bent opeens ondergedompeld in een wereld die zich helemaal om je heen afspeelt. Loop over een plank tussen twee hoge gebouwen, werk samen om een virtuele bom te ontmantelen of speel een van onze andere ervaringen.


Café

Vrijdag 19:00 – 01:00
Zaterdag 12:00 – 01:00

Wij zijn door de weeks telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 21:00 en in het weekend van 10:00 tot 24:00.

Activiteiten ( op reservering )

Di t/m Do 10:00 – 22:00
Vr t/m Za 10:00 – 01:00
Zondag 10:00 – 22:00

Lukt het niet op bovenstaande tijden? Stuur voor maandag of afwijkende tijden even een mailtje. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Feestdagen

Kerstavond Open
Eerste Kerstdag Open
Tweede Kerstdag Open
Oudjaarsdag tot 18:00
1 en 2 januari Gesloten