Vergaderen

Vergaderen

 

Op zoek naar een vergaderlocatie in Veenendaal? Bij The Circle kun je meer dan alleen escaperooms spelen. Wij verhuren namelijk ook een ruime vergaderzaal: ideaal voor samenkomsten en zakenafspraken.

Onze vergaderzaal biedt plek voor 16 personen. Een flipover, pen en papier en een grote televisie voor presentaties zijn aanwezig. Van koffie, thee en water wordt u voorzien. Bovendien bevinden wij ons middenin het centrum van het centraal gelegen Veenendaal. Er zijn dus genoeg restaurants in de buurt om met elkaar te lunchen of te dineren.

Wilt u ontdekken hoe eenieder functioneert onder tijdsdruk en in teamverband? Wilt u elkaar in spelverband en op een originele wijze beter leren kennen? Of wilt u ontspannen een vergadering starten of afsluiten met elkaar? Dan bent u van harte welkom om bij ons te vergaderen in combinatie met het spelen van een escaperoom.

 
 

Wat is VR?

Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen? Eerst even een korte uitleg, want niet iedereen heeft een idee bij Virtual Reality. Een virtual reality bril lijkt best veel op een gigantische skibril. Je zet de bril op en je bent opeens ondergedompeld in een wereld die zich helemaal om je heen afspeelt. Loop over een plank tussen twee hoge gebouwen, werk samen om een virtuele bom te ontmantelen of speel een van onze andere ervaringen.


Café

Vrijdag 19:00 – 01:00
Zaterdag 12:00 – 01:00

Wij zijn door de weeks telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 21:00 en in het weekend van 10:00 tot 24:00.

Activiteiten ( op reservering )

Di t/m Do 10:00 – 22:00
Vr t/m Za 10:00 – 01:00
Zondag 10:00 – 22:00

Lukt het niet op bovenstaande tijden? Stuur voor maandag of afwijkende tijden even een mailtje. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Feestdagen

Kerstavond Open
Eerste Kerstdag Open
Tweede Kerstdag Open
Oudjaarsdag tot 18:00
1 en 2 januari Gesloten