Virtual Reality

Stap in een andere wereld

Virtual Reality

Nu te boeken!

Onze kamer is ontworpen om VR samen te beleven. Een unieke ervaring voor zowel speler als publiek! Er zijn twee spelers aan het spelen en de rest van de groep kan meekijken op grote schermen.

Stel jullie communicatie skills op de proef! Om de beurt krijg je een headset op en zie je de bom – de rest van je team gaat aan de slag met de handleiding van de bom. De persoon met de headset moet de bom beschrijven terwijl de rest van het team moet vertellen hoe deze bom te ontmantelen is. Probeer zoveel mogelijk levels te doorlopen, om de high score te behalen.

Voordat ik de headset opzette verwachtte ik er niet veel van, wat had ik het mis! Ik heb het nog nooit zo eng gevonden om over een virtuele plank te lopen. Dit moet je zeker een keer gedaan hebben.

VR Programma’s

Met onze VR programma’s worden jullie een uur lang door een begeleider meegenomen op een ontdekkingsreis in virtual reality. De programma’s zijn speciaal samengesteld om jullie samen VR te laten ontdekken.

Introductie in VR
> Lees meer


 

VR Games & Experiences

Na een korte uitleg stappen jullie in een andere wereld. Jullie krijgen de beschikking over 2 VR headsets. In onze digitale omgeving kan je gemakkelijk zelf spellen kiezen en spelen. Nog nooit iets met virtual reality gedaan en liever stap bij stap begeleid? Kies voor onze “Introductie in VR”.

Virtueel kinderfeestje
> Lees meer

Vanaf 8 jaar


VR Zakelijk

Zoekt u naar een leuke activiteit op locatie? Of wilt u uw klanten VR laten beleven? Bij The Circle bent u aan het juiste adres. Met onze horeca- en vergaderfaciliteiten de ideale plek voor uw VR-plannen!

Bom ontmantelen in VR
> Lees meer

Teamwork


 

Ontdek een andere wereld

VR Programmas


Introductie op VR

Met onze VR programma’s worden jullie een uur lang begeleid in virtual reality. Introductie op VR is speciaal samen gesteld om jullie samen VR te laten ontdekken. We beginnen met een aantal korte en toffe ervaringen zodat jullie feeling kunnen krijgen met VR. Zo kunnen we snel door wisselen en komt iedereen aanbod.

Jullie lopen over een plank tussen twee wolkenkrabbers, gaan koeien melken en binnen no-time staan jullie met pijl en boog op een kasteel muur om jullie kasteel te verdedigen.

Introductie op VR laat jullie stap voor stap, onder begeleiding, deze nieuwe wereld ontdekken.

Bom ontmantelen

Stel jullie communicatie skills op de proef! Om de beurt krijg je een headset op en zie je de bom – de rest van je team gaat aan de slag met de handleiding van de bom. De persoon met de headset moet de bom beschrijven terwijl de rest van het team moet vertellen hoe deze bom te ontmantelen is. Probeer zoveel mogelijk levels te doorlopen, om de high score te behalen.

max 8 personen – 1 uur spelplezierVirtueel Kinderfeestje

Opzoek naar een leuk en vernieuwend kinderfeestje? Virtual Reality is super tof voor kinderen vanaf 8 jaar! We beginnen met appelgebak en een drankje en stappen hierna anderhalf uur in de wereld van VR. Het eerste halfuur zal een van onze medewerkers jullie op weg helpen waarna jullie nog een uur in onze digitale omgeving zelf aan de slag kunnen. Er zijn twee VR headset’s en zullen vervolgens door wisselen, de kinderen die niet aan het spelen zijn kunnen bij hun vrienden meekijken op groot scherm. Ook zetten we grote kannen limonade neer zodat jullie niet uitdrogen van al het rennen en springen. Ter afsluiting kunnen wij tegen een kleine meer prijs friet, snack en een drankje verzorgen. Een groep bestaat uit maximaal 8 kinderen.

Zelf aan de slag

VR Games

Vrij spelen in onze VR omgeving!

Na een korte uitleg stappen jullie in een andere wereld. Jullie krijgen de beschikking over 2 VR headsets. In onze digitale omgeving kan je zelf gemakkelijk spellen kiezen en spelen en kom je er even niet uit roep je met een druk op de knop ons er even bij. Nog nooit iets met virtual reality gedaan en liever stap bij stap begeleid? Kies voor onze “Introductie in VR” of een van onze andere VR programma’s.


Wat is VR?

Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen? Eerst even een korte uitleg, want niet iedereen heeft een idee bij Virtual Reality. Een virtual reality bril lijkt best veel op een gigantische skibril. Je zet de bril op en je bent opeens ondergedompeld in een wereld die zich helemaal om je heen afspeelt. Loop over een plank tussen twee hoge gebouwen, werk samen om een virtuele bom te ontmantelen of speel een van onze andere ervaringen.


Café

Vrijdag 19:00 – 01:00
Zaterdag 12:00 – 01:00

Wij zijn door de weeks telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 21:00 en in het weekend van 10:00 tot 24:00.

Activiteiten ( op reservering )

Di t/m Do 10:00 – 22:00
Vr t/m Za 10:00 – 01:00
Zondag 10:00 – 22:00

Lukt het niet op bovenstaande tijden? Stuur voor maandag of afwijkende tijden even een mailtje. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Feestdagen

Kerstavond Open
Eerste Kerstdag Open
Tweede Kerstdag Open
Oudjaarsdag tot 18:00
1 en 2 januari Gesloten