Vrijgezellenfeest

 

Tijdens een vrijgezellenfeest wil je de aanstaande bruid of bruidegom in het middelpunt zetten.

Hiervoor zit je bij The Circle op de goede plek! Neem de bruid of bruidegom mee naar hét avontuur van zijn of haar vrijgezelle leven. Weten jullie de wereld van de ondergang te redden in onze escaperoom(s) of hebben jullie altijd al willen ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen? Of spelen jullie liever onze GPS Challenge om de binnenstad van Veenendaal te ontdekken? Het kan allemaal! Kom dus snel langs voor een dag om nooit meer te vergeten.

 
 

Wat is VR?

Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen? Eerst even een korte uitleg, want niet iedereen heeft een idee bij Virtual Reality. Een virtual reality bril lijkt best veel op een gigantische skibril. Je zet de bril op en je bent opeens ondergedompeld in een wereld die zich helemaal om je heen afspeelt. Loop over een plank tussen twee hoge gebouwen, werk samen om een virtuele bom te ontmantelen of speel een van onze andere ervaringen.


Café

Vrijdag 19:00 – 01:00
Zaterdag 12:00 – 01:00

Wij zijn door de weeks telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 21:00 en in het weekend van 10:00 tot 24:00.

Activiteiten ( op reservering )

Di t/m Do 10:00 – 22:00
Vr t/m Za 10:00 – 01:00
Zondag 10:00 – 22:00

Lukt het niet op bovenstaande tijden? Stuur voor maandag of afwijkende tijden even een mailtje. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Feestdagen

Kerstavond Open
Eerste Kerstdag Open
Tweede Kerstdag Open
Oudjaarsdag tot 18:00
1 en 2 januari Gesloten