Escaperooms

Meesterlijke

Escaperooms

Source Code
> bekijk video

voor jong en oud 2 tot 8 personen, advies: 4 tot 6

Moeilijkheidsgraad 3/5
Slagingpercentage 53%
Spannendheidsgraad 3/5

Jullie gaan inbreken in het streng bewaakte datacenter Source Code. Hack apparaten en omzeil beveiliging systemen om een kwaadaardig computer programma te stoppen. Weten jullie het antivirus optijd te installeren?

Reserveer hier

Submarine
> bekijk video

voor jong en oud 2 tot 8 personen, advies: 4 tot 6

Moeilijkheidsgraad 4/5
Slagingpercentage 44%
Spannendheidsgraad 3/5

Het gerucht gaat dat het ‘Hello World’ virus o.a. de onderzeeër heeft geïnfecteerd. Ga op onderzoek en bereid je voor op het ergste, een explosie volgt. Start de motoren en ontmantel de torpedo’s om de wereld te redden.

Reserveer hier

Agent 159
> bekijk video

15+ 3 tot 7 personen, advies: 4 tot 6

Moeilijkheidsgraad 5/5
Slagingpercentage 40%
Spannendheidsgraad 4/5

Agent 159 is undercover gegaan bij het bedrijf Nmare Laboratories, er is al ruim 3 dagen niets meer vernomen en we vrezen het ergste. Ga zo snel mogelijk naar het bedrijf en achterhaal wat er gebeurd is, de tijd dringt!

Reserveer hier

Met 5 vrienden gingen we de uitdaging aan. Het werd een spannend en meeslepend avontuur vol aangrijpende verrassingen. Na een aantal escapes rooms te hebben bezocht is dit, in tegenstelling tot een paar andere, absoluut een topper. We werden zeer vriendelijk ontvangen en vol enthousiasme begeleidt naar de escaperoom.

Wat is een Escaperoom
> Lees de veel gestelde vragen

 

Onze escaperooms zijn een avontuur waarin jij, als geheim agent, de wereld van de ondergang moet redden. Samen met een team van vrienden, collega’s, kennissen of familie help jij “The Circle”. Een organisatie die in het diepste geheim opereert om verschillende missies te voltooien. Een unieke beleving die jullie creativiteit, samenwerking en logisch denkvermogen op de proef stelt.

Groeps foto’s
> Check je team foto op Facebook!

 

Onze arrangementen
> voor een compleet uitje

Wat is VR?

Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen? Eerst even een korte uitleg, want niet iedereen heeft een idee bij Virtual Reality. Een virtual reality bril lijkt best veel op een gigantische skibril. Je zet de bril op en je bent opeens ondergedompeld in een wereld die zich helemaal om je heen afspeelt. Loop over een plank tussen twee hoge gebouwen, werk samen om een virtuele bom te ontmantelen of speel een van onze andere ervaringen.


Cafe

Do t/m Vr 19:30 t/m 01:00
Zaterdag 13:00 t/m 01:00

Activiteiten ( op reservering )

Di t/m Do 10:00 t/m 24:00
Vr t/m Za 10:00 t/m 01:00
Zondag 10:00 t/m 22:30

Lukt het niet op bovenstaande tijden? Stuur voor maandag of afwijkende tijden even een mailtje, We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Feestdagen

Kerstavond Gesloten
Eerste Kerstdag Op aanvraag
Tweede Kerstdag 10:00 t/m 24:00
Oudjaarsdag tot 18:00
1 en 2 januari Gesloten