Escaperooms

Meesterlijke

Escaperooms

Source Code
> bekijk video

voor jong en oud 2 tot 8 personen, advies: 4 tot 6

Moeilijkheidsgraad 3/5
Slagingspercentage 53%
Spannendheidsgraad 3/5

Jullie gaan inbreken in het streng bewaakte datacenter Source Code. Hack apparaten en omzeil beveiligingssystemen om een kwaadaardig computerprogramma te stoppen. Weten jullie het antivirus op tijd te installeren?

Reserveer hier

Submarine
> bekijk video

voor jong en oud 2 tot 8 personen, advies: 4 tot 6

Moeilijkheidsgraad 4/5
Slagingspercentage 44%
Spannendheidsgraad 3/5

Het gerucht gaat dat het ‘Hello World’ virus o.a. de onderzeeër heeft geïnfecteerd. Ga op onderzoek en bereid je voor op het ergste, een explosie volgt. Start de motoren en ontmantel de torpedo’s om de wereld te redden.

Reserveer hier

Agent 159
> bekijk video

15+ 3 tot 7 personen, advies: 4 tot 6

Moeilijkheidsgraad 4/5
Slagingspercentage 35%
Spannendheidsgraad 4/5

Agent 159 is undercover gegaan bij het bedrijf Nmare Laboratories. Er is al ruim 3 dagen niets meer vernomen en we vrezen het ergste. Ga zo snel mogelijk naar het bedrijf en achterhaal wat er gebeurd is, de tijd dringt!

Reserveer hier

Met 5 vrienden gingen we de uitdaging aan. Het werd een spannend en meeslepend avontuur vol aangrijpende verrassingen. Na een aantal escaperooms te hebben bezocht is dit, in tegenstelling tot een paar andere, absoluut een topper. We werden zeer vriendelijk ontvangen en vol enthousiasme begeleid naar de escaperoom.

Onze escaperooms zijn een avontuur waarin jij, als geheim agent, de wereld van de ondergang moet redden. Samen met een team van vrienden, collega’s, kennissen of familie help jij “The Circle”. Een organisatie die in het diepste geheim opereert om verschillende missies te voltooien. Een unieke beleving die jullie creativiteit, samenwerking en logisch denkvermogen op de proef stelt.

Wat is VR?

Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om in een virtuele wereld rond te lopen? Eerst even een korte uitleg, want niet iedereen heeft een idee bij Virtual Reality. Een virtual reality bril lijkt best veel op een gigantische skibril. Je zet de bril op en je bent opeens ondergedompeld in een wereld die zich helemaal om je heen afspeelt. Loop over een plank tussen twee hoge gebouwen, werk samen om een virtuele bom te ontmantelen of speel een van onze andere ervaringen.


Café

Vrijdag 19:00 – 01:00
Zaterdag 12:00 – 01:00

Wij zijn door de weeks telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 21:00 en in het weekend van 10:00 tot 24:00.

Activiteiten ( op reservering )

Di t/m Do 10:00 – 22:00
Vr t/m Za 10:00 – 01:00
Zondag 10:00 – 22:00

Lukt het niet op bovenstaande tijden? Stuur voor maandag of afwijkende tijden even een mailtje. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Feestdagen

Kerstavond Open
Eerste Kerstdag Open
Tweede Kerstdag Open
Oudjaarsdag tot 18:00
1 en 2 januari Gesloten